AcasăNewsCadavrul unei prostituate, gasit intr-un canal de pe marginea DN 7

Cadavrul unei prostituate, gasit intr-un canal de pe marginea DN 7

Politistii din Arad au demarat o ancheta in privinta decesului unei femei al carei trup a fost gasit, duminica noaptea, intr-un canal aflat la marginea DN 7. Aceasta ar fi murit in urma cu doua saptamani.

Procurorii aradeni au demarat o ancheta dupa ce, duminica noaptea, intr-un canal de pe DN 7, a fost gasit trupul unei femei, despre care acestia cred ca este vorba despre o prostituata in varsta de 36 de ani.

Cel care a gasit trupul fara viata al femeii a fost un sofer de tir, acesta fiind si cel care a anuntat autoritatile.

„La fata locului au fost descoperite actele de indentitate ale victimei, fiind vorba despre o femeie de 36 de ani. Cauzele decesului urmeaza sa fie stabilite dupa primirea raportului de la medicul legist”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Lorena Radu, citat de Realitatea TV.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, procurorii cred ca este vorba despre o femeie de 36 de ani care practica prostitutia, clientii sai fiind soferii de tir, in poseta femeii fiind gasita o bancnota de 10 euro. Totodata, conform acestora, cadavrul se afla in stare avansata de putrefactie, criminalistii considerand ca prostituata a murit in urma cu aproximativ doua saptamani.

author avatar
Ionut Zgimbau
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger