AcasăNewsCadavrul comisarului Tomita Lazar, gasit dupa patru zile

Cadavrul comisarului Tomita Lazar, gasit dupa patru zile

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Trupul neinsufletit al comisarului-sef Tomita Lazar, seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din IPJ Vrancea, a fost descoperit dupa patru zile.

sursa foto: jurnaldevrancea.ro

Barbatul si-a pierdut viata duminica trecuta, in timp ce isi salva de la inec fiica cea mica. Tomita Lazar, impreuna cu familia si mai multi prieteni, au participat la sfarsitul saptamanii trecute la o petrecere campeneasca.

La un moment dat, mai multe persoane au vrut sa se racoreasca in apele Siretului. Printre persoanele respective s-a aflat si fiica cea mica a lui Tomita Lazar, in varsta de 24 de ani, desi tanara nu stie sa inoate foarte bine.

Fata a fost trasa in jos de curenti, iar Tomita Lazar a sarit imediat in apa pentru a o salva. Cu o ultima zvacnire, barbatul a reusit sa o arunce pe fata pe uscat.

Tanara a fost salvata, dar comisarul-sef nu a mai reusit sa se salveze si el, fiind luat de apa. Dupa patru zile de cautari, trupul neinsufletit al lui Tomita Lazar a fost gasit in zona barajului Vadu Rosca.

Conform Romania TV, trupul neinsufletit a fost gasit de un muncitor de la o balastiera din zona. Acesta a alertat autoritatile sunand la 112. Colegii lui Tomita Lazar au identificat cadavrul comisarului.

author avatar
Cristi Ionita
562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger