AcasăNewsCa-n MMA: Prodanca a trosnit, Alexa a încasat. Un pumn în gură....

Ca-n MMA: Prodanca a trosnit, Alexa a încasat. Un pumn în gură. VIDEO ȘOCANT

Scene șocante surprinse în parcarea arenei din Giurgiu, după meciul Astra Giurgiu- FC Botoșani, încheiat 2-2. Anamaria Prodan i-a dat un pumn în gură antrenorului Astrei, Dan Alexa. Jurnaliștii prezenți la fața locului susțin că Ana Maria Prodan s-a enervat pentru că Alexa era așteptat de o altă femeie în parcare.

Deși este căsătorită cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, presa a speculat că Anamaria Prodan are o relație extraconjugală cu Dan Alexa. Cu toate că a negat vehement, declarând la vremea respectivă: „Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia…”, a fost explicația Anamariei pentru televiziuni.

Doar că acum impresara a avut o ieșire nervoasă, după ce în parcare îl aștepta pe antrenorul celor de la Astra Giurgiu o altă femeie, conform speculațiilor din lumea fotbalistică, ce sugerează că incidentul violent s-a produs într-o criză de gelozie.

Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

Soțul Anamariei, Laurențiu Reghecampf, a declarat, de asemenea, pentru jurnaliști: „Ce s-a întâmplat? Nu ştiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu, vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?”.

Fostul tehnician de la FCSB locuieşte în Emiratele Arabe Unite, acolo unde ocupă funcţia de antrenor principal la Al Wasl, Chiar dacă cei doi sunt la mii de kilometri distanţă şi în presă au mai existat zvonuri cu privire la o relaţie mai mult decât profesională între Anamaria Prodan şi Dan Alexa, aceasta a negat cu vehemenţă de fiecare dată acest lucru.
[youtube]SxAJzyM9NVc[/youtube]
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.830 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar ce pampalau avem noi aici!!! Si ce mahalagioaica imbracata bine! Voi ati uitat cine e Prodanca, ati uitat ce facea prin America…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger