AcasăNewsCa-n filme! Un traficant a fugit de sub ochii polițiștilor de frontieră,...

Ca-n filme! Un traficant a fugit de sub ochii polițiștilor de frontieră, într-o pauză de audieri

sursa foto: facebook.com/politiadefrontiera

Un caz ce pare desprins dintr-un film a pus pe jar polițiștii. Un bărbat a reușit să dea bir cu fugiții și e căutat de oamenii legii. Ar fi reușit să se facă nevăzut profitând de o pauză de la audieri, fugind chiar din sediul unei instituții oficiale.

Un traficant de migranţi, cetăţean sirian, a fost dat în consemn la frontieră, după ce a fugit chiar din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, în timpul unei pauze de audieri, anunță joi news.ro. Încă de la momentul dispariției, e căutat de oamenii legii. Și nu s-ar fi întâmplat ieri, alaltăieri, ci săptămâna trecută.

Poliţiştii de fronteră şi colegii lor de la Poliţia Naţională îl caută deja de aproape o săptămână, dar susţin că e chestiune de zile până când îl vor prinde – precizează aceeași sursă.

Mai exact, incidentul a avut loc vinerea trecută. În primă fază, poliţiştii de frontieră au descins într-o locuinţă din Timişoara, de unde l-au ridicat pe cetăţeanul sirian, împreună cu un irakian, ambii fiind suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi.

A profitat de o pauză de la audieri și s-a făcut nevăzut

Cei doi au fost duși la audieri. La un moment dat, însă, s-a luat o pauză. Atunci ar fi găsit bărbatul o „portiță”, în sensul că a reușit să fugă și de atunci a fost căutat. Fără succes, cel pușin deocamdată.

Amândoi se aflau în sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara când, într-o pauză de audieri, în timp ce se afla pe hol și profitând de neatenţia celor care îi supravegheau, bărbatul a fugit. A reușit să traverseze curtea instituţiei, apoi a sărit un gard şi s-a făcut nevăzut în trafic.

Căutat inclusiv cu un câine de urmă

După ce s-a dat alerta, polițiștii de frontieră au pornit imediat în căutarea bărbatului fugar. Au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Naţională, care au adus un câine de urmă special antrenat pentru astfel de misiuni de căutare. Câinele i-a luat urma sirianului, însă la un moment dat urmele s-au oprit, semn că probabil bărbatul a urcat într-un mijloc de transport, conform aceleiași surse.

Rămâne de văzut când vor reușit oamenii legii să dea de urma bărbatului care a dat bir cu fugiții. Poliţiştii de frontieră susțin că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe fugar, care este cercetat pentru trafic de migranţi şi sechestrare de persoane.

author avatar
Andrei Coman
410 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger