AcasăNewsCa baietii: Elton John de mana cu Emmanuel Macron

Ca baietii: Elton John de mana cu Emmanuel Macron

Presedintele Frantei a lansat un apel pentru o mobilizare internationala in lupta contra SIDA, cu obiectivul declarat de ”a salva 16 milioane de vieti”, in cadrul unei aparitii alaturi de starul britanic la evenimentul Fete de la Musique, organizat la Palatul Elysee, unde Elton John a primit Legiunea de Onoare.

Dupa ceremonie,  cei doi s-au indreptat spre peluza palatului prezidentail din Paris, tinandu-se de maini, in fata celor aproximativ 2.000 de persoane prezente in curte. Elton John, in varsta de  75 de ani. a declarat ca are „o profunda poveste de iubire cu Franta” si a multumit acestei tari pentru angajamentul ei „in batalia contra SIDA”, indemnandu-i pe oficialii francezi sa continue aceasta lupta.

author avatar
Andrei Coman
1.311 afisari

4 COMENTARII

  1. Fetelor nu mai vă țineți de mînă! Pe Elton îl înțeleg,citind în istorie f.mulți cîntăreți/muzicanți au fost homosexuali,înca din antichitate,Roma Antică,Grecia antică,Franța medievala,Merovingiană..Dar președintele FRANȚEI după mine ar trebuii sa fie NUMAI cum a fost CHARLES DE GAULLE! În rest Fredrick Bulsara-alias Freddie Mercury,Boy George,Mick Jagger,David Bowie,Elton în cazul de față au orientarea asta..

  2. Aveam o impresie buna despre Emanuel, nu stiu de ce s-a degradat atat de rapid sa umble de mana cu barbatii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger