AcasăBuzdugan, Pavlu si Bordea , noii prezentatori de la „iComedy”!

Buzdugan, Pavlu si Bordea , noii prezentatori de la „iComedy”!

Buzdugan, Pavlu si Bordea il vor inlocui pe Mikey Hash in noul sezon „iComedy”

Antena 1 se pregateste de lansarea unui nou sezon de iComedy, emisiunea de divertisment care, anul trecut, a impartit Romania in doua.

Buzdugan, Pavlu si Bordea il vor inlocui pe Mikey Hash in noul sezon „iComedy”

Ramas, mai intai, fara Mihai Bendeac, show-ul a ramas si fara Mikey Hash, care a fost inlocuit de un trio formidabil, format din Daniel Buzdugan, Serban Pavlu si Catalin Bordea. „Show-ul se desfasoara pe doua planuri, al televiziunii, de care se va ocupa Buzdugan si Pavlu, si al internetului, care va cadea in sarcina lui Bordea. Ei sunt intr-o competitie continua: cine face cele mai reusite sketch-uri sau cine gaseste cele mai tari subiecte. Bordea e absolut convins ca pe internet gasesti cele mai impresionante subiecte, pe cand Buzdugan nu este de acord, sustinand ca zona tv romaneasca este mai spectaculoasa decat tot internetul din lumea asta”, a dat din casa regizorul Iura Luncasu, care promiteun show de calitate, la care se vor putea uita pana si copiii.

“E o provocare pe care am primit-o ca pe un cutit infipt in spate, pentru ca nu ma asteptam (rade). Cred ca o sa iasa misto!”, a povestit entuziasmat Daniel Buzdugan, care va face echipa cu Serban Pavlu, lasandu-l pe Bordea sa se chinuie de unul singur cu subiectele de pe internet.

author avatar
Alina Creanga
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger