AcasăNewsBuzau: O tanara de 19 ani, insarcinata in luna a saptea, s-a...

Buzau: O tanara de 19 ani, insarcinata in luna a saptea, s-a aruncat de la etajul al doilea

O tanara de 19 de ani din Buzau, insarcinata in luna a saptea, s-a aruncat de la etajul al doilea al apartamentului in care locuia cu iubitul ei, in noaptea de vineri spre sambata, in urma incidentului femeia fiind transportata, in stare grava, la un spital din Bucuresti.

Potrivit unor surse din randrul anchetatorilor, tanara ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei. In jurul orei 03.00, tanara si-ar fi trezit prietenul pentru a-i cere socoteala despre o eventuala aventura. Cei doi au mers sa discute in bucataria apartamentului, iar dupa cateva minute barbatul a plecat sa se culce si pentru ca a vazut ca tanara nu se intoarce langa el a revenit in bucatarie. In acel moment, femeia era deja cu picioarele pe pervaz, aruncandu-se de la etaj sub privirile tanarului.

Tanara a fost ranita grav, suferind mai multe traumatisme si fracturi. Ea a fost transportata la Spitalul Judetean Buzau, insa medicii de la Unitatea de Primire Urgente au decis sa o transporte la Spitalul Universitar din Bucuresti.

author avatar
Ciprian Purice
200 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger