AcasăNewsBuzau: O femeie a privit neputincioasa cum sotul ei s-a sinucis: S-a...

Buzau: O femeie a privit neputincioasa cum sotul ei s-a sinucis: S-a aruncat. Asa a vrut el, sa se arunce!

Un barbat din Buzau a decis sa incheie socotelile cu viata,, aruncandu-se in canalul de irigatii din comuna, sub privirile ingrozite ale sotiei, care a incercat in zadar sa-l opreasca.

Rudele sunt de parere ca neajunsurile l-au facut pe barbat sa isi puna capat zilelor. Sotii tocmai se intorceau acasa, in comuna Merei, dupa o vizita la parinti, iar pe drum s-au luat la cearta. Intr-o fractiune de secunda, barbatul, care bause cateva pahare cu vin, s-a aruncat in canal, fara ca sotia sa il mai poata salva.

„S-a aruncat. Asa a vrut el sa se arunce. Daca asa a vrut, cine e vinovat? Eram cu el, de langa mine s-a smucit si a sarit”, a spus sotia barbatului.

Corpul barbatului in varsta de 49 de ani a fost scos la mal de pompieri. Sotia acestuia spune ca omul era suparat din cauza banilor, mai ales ca, bolnav fiind, de cativa ani nu lucra nicaieri.

Rudele spun ca aceasta nu a fost prima incercare a barbatului de a se sinucide, el incercand si in urma cu doi ani sa isi ia viata, atunci folosind otrava.

Foto: kronpress.ro

author avatar
Alina Costache
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger