AcasăNewsBusoi pleaca de la sefia PNL Bucuresti. Explicatiile din spatele demisiei 

Busoi pleaca de la sefia PNL Bucuresti. Explicatiile din spatele demisiei 

Un liberal care spera (gresit) ca o poate dovedi pe actuala primarita

Saptamana a inceput la PNL cu un anunt despre o plecare din functie. Si anume despre decizia lui Cristian Busoi de a renunta la conducerea organizatiei bucurestene.

Motivul invocat pentru demisie tine de rezultatele la recentele europarlamentare. Zvonurile spun ca deja s-ar pregati numirea lui Rares Bogdan in aceasta functie.

Pana sa se afle, insa succesorul lui Busoi la varful PNL Bucuresti va spunem ca plecarea celui dintai, explicata printr-un comunicat destul de stufos transmis luni in jurul pranzului, ar tine scorul obtinut de organizatia bucuresteana a liberalilor la scurtinul din 26 mai – 15,7%, sub procentele USR-ului. „Ca presedinte al PNL Bucuresti, eu si intreaga echipa de conducerea a PNL Bucuresti ne asumam responsabilitatea pentru scorul la Bucuresti”, sustine seful demisionar.

Nemultumirile lui Busoi nu au ocolit mai-marii formatiunii, liberalul tinand sa sublinieze ca „si conducerea nationala a partidului este responsabila pentru scorul PNL la Bucuresti”, pe motiv ca „organizarea si politica locala sunt o parte componenta importanta intr-o campanie electorala, dar la Bucuresti si in marile orase cel mai mult influenteaza votul politic, imaginea nationala a partidului si a liderilor sai”.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari

1 COMENTARIU

  1. Orbán este o nulitate absoluta. Un maimuțoi lipsit de carisma si de viziune. PNL a pierdut multe voturi din cauza acestui Orban, limitat si detestat de toată lumea. Lipsa de caracter anulează premizele oricărui dialog politic. Orbán trebuie sa demisioneze imediat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger