AcasăOldZgonea si Ciuca, de-a v-ati ascunselea printre ciresi

Zgonea si Ciuca, de-a v-ati ascunselea printre ciresi

Criticati de Horia Georgescu pentru faptul ca nu respecta deciziile Inaltei Curti de Casatie si Justitie, parlamentarii au inceput sa dea vina unii pe altii.

Valeriu Zgonea nu mai vrea sa le dea apa la moara celor de la ANI

Desi cererea de revocarea a mandatului deputatului Stefan Stoica zace de aproape un an prin Parlament, colegii s-au facut ca ploua, mutand speta de ca Biroul permanent la Comisia juridica si tot asa. Acum, de cand seful ANI ii ia la rost cam in fiecare zi, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a gasit un vinovat de serviciu: conservatorul Bogdan Ciuca. Pe care, Zgonea l-a poftit politicos sa iasa „de dupa ciresi” si sa intocmeasca raportul in baza caruia deputatul Stefan Stoica sa-si piarda mandatul.

Bogdan Ciuca, responsabil cu excluderea colegului Stefan Stoica din Camera Deputatilor

„Eu i-am cerut un singur lucru domnului Ciuca (presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor – n.r): sa nu se mai ascunda dupa cires cu colegii sai  si sa-mi trimita asa cum trebuie punctul de vedere pentru dosarul Stefan Stoica. Nu ne jucam ca am auzit noi ca nu stiu cum”, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor. In context, Zgonea a mai aratat ca deciziile Curtii Constitutionale sunt executabile. „In acest moment, dupa ce Curtea Constitutionala a luat acea decizie, noi nu avem ce sa facem. Pe cale de consecinta, eu va trebui sa iau act, dar imi trebuie un raport al comisiei de specialitate, sa iau act de inchiderea mandatului domnului Stefan Stoica”, a mai precizat Valeriu Zgonea.

 

author avatar
Adelina Ionicel
351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger