AcasăOldYmens Credit Report, dusmanul afaceristilor tepari

Ymens Credit Report, dusmanul afaceristilor tepari

Expertii Ymens ofera informatii despre 700.000 de firme

Recent a fost lansata  Ymens Credit Report, o solutie care ofera companiilor din Romania o vizibilitate completa asupra bonitatii financiare si solvabilitatii partenerilor de afaceri existenti si potentiali.

Expertii Ymens ofera informatii despre 700.000 de firme

Lansata de  Ymens, primul broker de cloud din Romania, si bazata pe experienta Creditreform, unul dintre cei mai importanti furnizori de rapoarte si informatii financiare de pe plan local. solutia se adreseaza unui segment de piata in crestere in ultimii ani, pe fondul contextului economic in continuare instabil. Astfel, tot mai multe companii din Romania integreaza rapoartele de bonitate si solvabilitate financiara in procesul decizional, pentru a asigura o colaborare optima cu partenerii de afaceri si a evita incidente de plata ca urmare a insolventelor sau a situatiilor de incapacitate de plata. Conform datelor publicate de BNR, desi comportamentul de plata al companiilor s-a imbunatatit in 2015, in contextul unei scaderi cu 24% a numarului incidentelor de plata, valoarea medie a unui astfel de incident a atins un nou varf de 113.000 de lei.

Baza de date cu 700.000 de firme

Solutia Ymens Credit Report ofera clientilor Ymens acces la cea mai cuprinzatoare baza de informatii financiare care include peste 700.000 de companii din Romania. Astfel, companiile pot solicita analize detaliate realizate de specialisti financiari cu experienta si expertiza vaste, avand posibilitatea sa evalueze bonitatea si comportamentul de plata al partenerilor de business in baza a peste 60 de indicatori economici precum: vechimea companiei pe piata, domeniul de activitate, dimensiunea companiei si dinamica rezultatelor financiare, lichiditatea sau raspunderea pe care o au actionarii fata de companie.

Informatii despre parteneri de afaceri

Parteneriatele de business sunt esentiale pentru dezvoltarea sustenabila a economiei. In acest context, evaluarea corecta a partenerilor si stabilirea unei relatii solide si de incredere pe termen lung reprezinta una dintre principalele prioritati ale companiilor. „Prin solutia Ymens Credit Report, ne propunem sa oferim clientilor nostri o imagine de ansamblu asupra organizatiilor cu care colaboreaza, pentru un nivel mai ridicat de predictibilitate a afacerii, si informatii financiare in timp real care sa accelereze procesul decizional si sa eficientizeze operatiunile”, ne-a declarat Alina Georgescu, director de vanzari in cadrul Ymens. Solutia Ymens Credit Report poate fi integrata cu celelalte solutii existente in platforma companiei, cum ar fi Ymens CRM, oferind utilizatorilor informatii esentiale despre clienti si parteneri, in vederea asistarii in procesul de stabilire a deciziilor strategice.

author avatar
Arpad Dobre
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger