AcasăOldVasilescu, despre contractul de credit al Ioanei Basescu: Cred ca toate lucrurile...

Vasilescu, despre contractul de credit al Ioanei Basescu: Cred ca toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii

Consilierul guvernatorului Bancii Nationale, Adrian Vasilescu, sustine ca s-a uitat peste contractul de credit al Ioanei, fata presedintelui Basescu, si ca, in opinia sa, documentul respecta legea.

„Am citit contractul Ioanei Basescu. Cred ca toate lucrurile sunt in spiritul si litera legii. Am vocatie de jurist si stiu sa citesc un contract. Nu mi se pare nimic in afara legii”, a declarat  consilierul Guvernatorului BNR, potrivit Hotnews.

Amintim ca, la solicitarea Ministerului Finantelor, BNR va face un control la CEC Bank, demers menit sa verifice modul in care a fost acordat creditul Ioanei Basescu. Fiica sefului statului a anuntat, zilele trecute, ca a contractat un credit ipotecar de un milion de euro, pe o perioada de 30 de ani, pentru a cumpara un teren agricol de aproximativ 290 de hectare, in Calarasi. Creditul a fost contractat de la CEC.

In legatura cu acest teren, seful statului a declarat, la un moment dat, ca al a convins-o pe fiica lui sa il cumpere, pentru ca si-ar dori sa devina fermier.

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger