AcasăOldUnde gasesti sponsori pentru afacerea ta

Unde gasesti sponsori pentru afacerea ta

Daca ai o idee de afacere care vizeaza domenii precum sportul, educatia, antreprenoriatul, cultura etc. poti obtine finantare prin crowdfunding – strangere de fonduri online.

Proiectele si cauzele inscrise de romanii cu initiativa pe Sprijina.ro, cea mai noua platforma de crowdfunding de pe piata locala, lansata recent, au strans, pana in prezent, fonduri de peste 17.000 euro. Potrivit reprezentantilor platformei de strangere de fonduri, o serie de cauze din arii diverse, de la educatie, la sport, antreprenoriat, cultura sau CSR si-au cautat sustinatori si donatori pe Sprijina.ro. In proiectele inscrise pe platforma au fost vizualizate de peste 50.000 de persoane.

„Suntem un produs romanesc, care se adreseaza proiectelor locale, in spiritul valorilor si al apartenentei romanesti”, ne-a declarat Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Printre cele mai populare cauze care isi cauta, in continuare, sprijin pe platforma romaneasca de crowdfunding se numara si un lung metraj care abordeaza in premiera terorile din inchisoarea comunista de la Pitesti. Platforma numara 20 de cauze active, peste 600 de utilizatori (din care 31 sunt ONG-uri) si 310 donatii primite. Valoarea medie a donatiei de pe Sprijina.ro se ridica la 245 lei.

author avatar
Arpad Dobre
1.079 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger