AcasăOldTarg de joburi pentru ingineri si IT-isti

Targ de joburi pentru ingineri si IT-isti

Cel mai mare targ de joburi din Romania, A1 Engineer, dedicat exclusiv inginerilor si expertilor IT, va avea trei editii in 2015, in Timisoara, Bucuresti si Brasov si va continua la inceputul anului 2016 in Cluj, Sibiu si Iasi.

A1 Engineer este un eveniment dedicat sectorului de resurse umane orientate spre domeniul ingineriei si are scopul de a oferi suport companiilor nationale si internationale in gasirea personalului tehnic specializat.

Site-urile dedicate evenimentului A1 Engineer, www.engineer.a-1.ro si www.a-1.ro – site de recrutare online pentru ingineri si experti IT, vor fi lansate in 28 august 2015.

Targul pune la dispozitia inginerilor o oferta variata de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera.

Pentru a aplica la joburile puse la dispozitie de companiile participante si pentru a lua contact direct cu angajatorii, cei interesati isi pot posta CV-urile pe site-ul www.a-1.ro incepand cu data de 28 august 2015 si pot participa la una dintre editiile evenimentului:

– Timisoara, Centrul Regional de Afaceri Timisoara – CRAFT : 23 – 24 octombrie 2015;

– Bucuresti, Centrul de evenimente Hotel CARO: 30 – 31 octombrie 2015;

– Brasov, Centrul de evenimente Europa Hotel Aro Palace : 6 – 7 noiembrie 2015.

author avatar
Arpad Dobre
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger