AcasăOldRomtelecom a devenit agentie imobiliara

Romtelecom a devenit agentie imobiliara

Romtelecom inchiriaza cladiri cu 8 euro/mp si hoteluri cu piscina cu un euro/mp

Piata comunicatiilor este puternic afectata de criza, cel putin pentru unele firme, asa ca Romtelecom a decis sa faca bani din vanzarea de apartamente si inchiriere de hoteluri.

Romtelecom inchiriaza cladiri cu 8 euro/mp si hoteluri cu piscina cu un euro/mp

Odinioara singurul operator de telefonie fixa din tara, Romtelecom a fost obligat sa cedeze mult din pozitia sa dominanta de piata si a ramas cu sute de sedii si spatii comerciale neutilizate, in zone centrale din Bucuresti si alte mari orase din Romania. Compania mai detine si peste 40 de apartamente, pe care le-a scos la vanzare, la preturi intre 10.000 de euro si 80.000 de euro, pe site-ul sau imobiliar.

Chirie de un euro/metru patrat

Romtelecom detine numeroase cladiri cu suprafete de mii de metri patrati care stau aproape goale, dar intretinerea lor e scumpa. Drept urmare, compania le ofera spre inchiriere, printre acestea numarandu-se un imobil in Bucuresti, pe Soseaua Stefan cel Mare, de aproape 6.600 mp, oferit cu 8 euro/mp/luna, dar si un complex de cladiri (plus o piscina imensa) la Vata Bai (Hunedoara), cu o suprafata de peste 12.660 mp, pe care o inchiriaza cu un euro/mp/luna.

author avatar
Arpad Dobre
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger