AcasăOldRomprest, deszapezire 2013-2014

Romprest, deszapezire 2013-2014

Romprest s-a pregatit cu 90 de utilaje si peste 300 de muncitori pentru deszapezirea strazilor din Sectorul 1

Romprest va actiona cu aproximativ 90 de utilaje si minimum 300 de muncitori in aceasta iarna, pentru deszapezirea si combaterea poleiului pe toate cele 1.080 de strazi ale Sectorului 1.

Romprest s-a pregatit cu 90 de utilaje si peste 300 de muncitori pentru deszapezirea strazilor din Sectorul 1

Compania Romprest a luat din timp masuri pentru asigurarea stocului de materiale antiderapante. Astfel, prestatorul serviciului de deszapezire din Sectorul 1 detine pe stoc, pana in acest moment, 6.000 tone de sare si peste 2.000 tone de clorura de calciu. La nivelul Sectorului 1 au fost identificate pentru actualul sezon de iarna 21 de puncte fixe unde vor fi pozitionate utilajele de deszapezire ale Romprest: Piata Victoriei, Piata Romana, Bdul Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, Calea Floreasca, Gara de Nord, Calea Grivitei, Sos. Bucuresti-Ploiesti, B-dul Poligrafiei etc.

Pentru a facilita accesul utilajelor de deszapezire si colectare a deseurilor, persoanele fizice si juridice sunt obligate, conform legislatiei, sa indeparteze turturii de gheata si sa curete de zapada si gheata de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliaza sau isi desfasoara activitatea.

author avatar
Arpad Dobre
440 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger