AcasăOldRomprest este pregatita pentru deszapezire

Romprest este pregatita pentru deszapezire

Romprest va interveni pentru deszapezire in sectorul 1 cu 90 de utilaje si 300 de muncitori

Romprest va actiona in aceasta iarna pe 1.088 de strazi cu aproximativ 90 de  utilaje si minimum 300 de muncitori pentru deszapezire si combaterea poleiului.

Romprest va interveni pentru deszapezire in sectorul 1 cu 90 de utilaje si 300 de muncitori

Potrivit programului de deszapezire aprobat de Consiliul Local al sectorului 1, compania Romprest este pregatita sa intervina in perioada sezonului rece 2014- 2015 cu aproximativ 90 de utilaje dotate corespunzator: abrollkippere (sararita si plug), autocisterne, basculante, auto-cisterne multifunctionale, incarcatoare frontale, multicar (pentru trotuare largi si strazi secundare), motofreze pentru trotuare, tractoare si unimoguri. Totodata, 300 de muncitori – minimum 100 de persoane/pe schimb –  vor actiona 24 de ore din 24, in vederea indepartarii manuale a zapezii de pe trecerile de pietoni, din statiile si  refugiile RATB, din zona cailor de acces in institutii publice etc.

Materiale antiderapante

Romprest a luat din timp masuri pentru asigurarea stocului de materiale antiderapante. Astfel, compania care asigura serviciul de deszapezire in sectorul 1 are deja pe stoc 6.500 de tone de clorura de sodiu si peste 2.000 de tone de clorura de calciu. Materialele antiderapante folosite pentru combaterea poleiului si a ghetii respecta prevederile legale in vigoare si indeplinesc cerintele privind protectia mediului inconjurator.

author avatar
Arpad Dobre
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger