AcasăOldRomprest a facut curatenie-luna in sectorul 1

Romprest a facut curatenie-luna in sectorul 1

Aleile si bulevardele din zona Arcului de Triumf au fost curatate exemplar

In perioada martie-aprilie, compania Rompresta facut o curatenie exemplara in sectorul 1, intervenind manual cu sute de angajati si mecanizat cu zeci de utilaje pentru salubrizarea celor 1.085 de strazi din aceasta zona a Bucurestiului. In urma actiunii Romprest, sectorul 1 a devenit, de departe, cea mai curata si mai verde zona administrativa a Capitalei.

Aleile si bulevardele din zona Arcului de Triumf au fost curatate exemplar

Romprest a efectuat in perioada mentionata  maturatul manual si intretinerea curateniei, maturatul mecanizat cu ajutorul autoperiilor colectoare, spalatul carosabilului si a trotuarelor. Compania a utilizat apa din puturile proprii de mare adancime si solutii ecologice speciale si pompe de inalta presiune, iar angajatii firmei s-au ocupat si de razuitul rigolelor.

Spatiul verde din fata Casei Presei a fost intretinut perfect

In cadrul curateniei de primavara, Romprest a spalat arterele principale si secundare, precum si trotuarele si caile de acces pietonale, statiile si refugiile RATB. De asemenea, Romprest a salubrizat toate recipientele de pe domeniul public, folosind echipamente speciale si solutii ecologice. In acest mod au fost igienizate peste 14.000 de cosuri stradale (amplasate pe stalpi) si aproximativ 2.000 de recipiente de colectare selectiva. Romprest a facut, astfel, curatenie-luna pe cele 1.085 de strazi din setorul 1.

Cosurile de gunoi au fost igienizate si sunt ca noi
Angajatii Romprest au spalat trotuarele si carosabilul cu solutii ecologice si cu apa din propriile puturi de mare adancime
author avatar
National
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger