AcasăOldRemus Borza, acuzat ca vrea sa distruga Hidroelectrica

Remus Borza, acuzat ca vrea sa distruga Hidroelectrica

Sindicalistii de la Hidroelectrica il acuza pe reprezentantul administratorului judiciar, Remus Borza, ca vrea sa distruga compania. Borza avertizeaza ca va scoate Hidroserv-urile din „paine”.

Remus Borza scoate la licitatie lucrarile de reparatii pentru Portile de Fier

In weekend au avut loc discutii tensionate intre reprezentantii Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, si reprezentantii salariatilor de la Portile de Fier si ai Hidroserv-urilor operate de sindicalisti. Acestia sustin ca echipamentele Hidroelectrica sunt in pericol de avariere din cauza denuntarii contractului de prestari servicii cu Hidroserv-uri, desi valabilitatea expira abia in 31 decembrie 2014.

„Hidroserv si Hidroelectrica nu vor castiga nimic dupa ce se va incheia procesul de insolventa. Se vor transforma in epave”, a spus liderul de sindicat Cristinel Popescu. Remus Borza are alta parere. „Hidroserv-urile trebuie sa inteleaga ca este momentul sa se restructureze ca sa devina competitive (…) O buna parte din lucrarile noastre le vom scoate la licitatie de la 1 aprilie si este evident ca Hidroserv-urile nu vor avea sanse sa ia lucrari la Hidroelectrica”, a avertizat Borza.

author avatar
Arpad Dobre
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger