AcasăOldReduceri la plata impozitelor cu cash, card sau online

Reduceri la plata impozitelor cu cash, card sau online

Cei care achita acum taxele beneficiaza de o reducere de 10%

Cetatenii care isi achita pana la 31 martie 2015 taxele si impozitele locale beneficiaza de o reducere de 10%. Darile pot fi achitate la casierii cu cash sau cu cardul, precum si online.

Cei care achita acum taxele beneficiaza de o reducere de 10%

Daca nu vreti sa platiti cu anticipatie impozitele si taxele locale pentru anul in curs, acestea pot fi achitate  in doua transe egale, la termenele scadente, respectiv 31.03.2015 si 30.09.2015. Cetatenii pot opta pentru cateva modalitati moderne de plata: prin internet banking sau plata online, prin ghiseul.ro. Iata cateva beneficii la plata taxelor si impozitelor locale:

           – contribuabilii pot fi scutiti, in functie de disponibilitatile primariilor, de plata comisionului pentru tranzactiile efectuate online;

           – platile efectuate cu cardul sunt vizualizate in timp real in baza de date fiscala astfel incat pot fi solicitate certificate fiscale imediat dupa efectuarea platii;

           – site securizat la tranzactiile cu cardul pe internet prin www.ghiseul.ro;

           – posibilitatea platii impozitelor si taxelor intr-un singur loc pentru toate proprietatile pe teritoriul tarii.

Contribuabilii care vor sa plateasca taxele online trebuie sa aiba un cont de internet banking deschis la orice banca din care sa faca un virament bancar, in lei, din contul propriu in contul IBAN asociat tipului de impozit pe care il are de achitat.

author avatar
Arpad Dobre
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger