AcasăOldReduceri de pana la 75% la electronice de Black Friday

Reduceri de pana la 75% la electronice de Black Friday

Reducerile vizeaza cele mai noi smartphone-uri si ceasuri inteligente

Numeroase magazine online sau offline anunta mari reduceri la smartphone-uri, tablete, accesorii si gadget-uri, cu prilejul Black Friday de la sfarsitul acestei saptamani, preturile urmand a fi taiate cu pana la 75%.

Reducerile vizeaza cele mai noi smartphone-uri si ceasuri inteligente

Cea mai la indemana solutie pentru cei care vor sa prinda chilipirurile de Black Froday este sa intre pe site-urile magazinelor onlie deja consacrate. O alta cale pentru obtinerea unor electronice ieftine este abonarea la newsletter-ul EuroGsm. Astfel, in perioada 21 – 23 noiembrie 2014, retailerul va include in oferta telefoane mobile, tablete, accesorii si gadget-uri la preturi reduse de la 10% pana la 75%. In plus, clientii EuroGsm care se aboneaza la newsletter pana in data de 19 noiembrie, vor primi oferta de Black Friday pe e-mail, cu 24 de ore inainte de inceperea campaniei. Conform reprezentantilor companiei, vor fi disponibile sute de modele de produse, o mare parte dintre acestea fiind accesorii pentru smartphone-uri si tablete.

Cele mai cautate gadget-uri

In selectarea produselor pentru acest eveniment, reprezentantii firmei au tinut cont de cele mai cautate telefoane si tablete de pe site. Printre acestea se numara smartphone-uri si tablete marca Samsung, Apple, Nokia, Sony, HTC, Karbonn, Allview. In plus, oferta pentru Black Friday cuprinde o gama larga de accesorii si gadget-uri tech, care sunt foarte potrivite si pentru a fi oferite drept cadou. Sunt asteptate comenzi numeroase pentru telefoanele mobile cu ecran de cinci inci si tabletele cu ecranul de opt inci, dar si ceasurile Bluetooth, bratarile inteligente, kit-urile pentru masina si difuzoarele Bluetooth.

author avatar
Arpad Dobre
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger