AcasăOldReduceri de 15.000 de euro la masini, de Black Friday

Reduceri de 15.000 de euro la masini, de Black Friday

Printre cele mai cautate masini se numara Volkswagen, BMW si Opel

Black Friday ofera reduceri nu doar celor care vor electrocasnice, televizoare  sau telefoane mobile, ci si acelora care vor sa-si cumpere o masina noua sau second hand, reducerile mergand pana la 15.000 de euro.

Printre cele mai cautate masini se numara Volkswagen, BMW si Opel

La Black  Friday pentru masini vor participa dealeri din toata tara, iar organizatorul in premiera al acestui eveniment pe segmentul auto, autovit.ro, anunta oferte pentru toate buzunarele. „Clientii vor avea la indemana oferte de nerefuzat din toate segmentele auto, de la Skoda la BMW, de la Toyota la Mercedes”, ne-a declarat Mihai Cune, Business Manager la autovit.ro.

Rezervare pe net

Pe site-ul blackfriday.autovit.ro, cumparatorii de autoturisme au la dispozitie toate instrumentele necesare, astfel incat sa isi poata alege cele mai potrivite masini la cele mai bune preturi. Clientii pot contacta dealerul prin telefon sau e-mail, pentru rezervarea masinii in baza unor conditii stabilite de fiecare comerciant. Potentialii clienti vor intra pe lista de asteptare a furnizorilor in ordinea in care isi vor arata interesul pentru achizitia unui autoturism. Conform organizatorilor, discounturile oferite sunt substantiale si pot ajunge chiar si la 15.000 de euro. Pe platforma online de anunturi auto sunt listate in orice moment peste 50.000 de anunturi, dintre care jumatate pentru autoturisme (restul, pentru utilitare, camioane etc.). Printre cele mai cautate masini se numara Volkswagen, BMW si Opel.

author avatar
Arpad Dobre
1.096 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger