AcasăOldProtejeaza-ti locuinta cu OMNIASIG

Protejeaza-ti locuinta cu OMNIASIG

Locuinta este bunul nostru cel mai de pret. Am muncit mult si am facut eforturi mari pentru a ne-o cumpara. Acum important este sa o protejam asa cum se cuvine si sa ne asiguram ca, orice s-ar intampla, locuinta noastra este in siguranta.

Frecventele amenintari ale naturii, incendiile, exploziile, cutremurul, furturile sau nelipsitele accidente casnice, toate sunt riscuri care iti pot ameninta casa sau apartamentul.

Astfel, o polita de asigurare a locuintei are grija deplina de casa ta si de bunurile din ea, iar tu te poti bucura de o viata linistita alaturi de cei dragi. Polita de asigurare facultativa a locuintei care te protejeaza pe deplin este GARANT AMPLUS de la OMNIASIG Vienna Insurance Group.

GARANT AMPLUS de la OMNIASIG este o polita special creata pentru a raspunde nevoilor tale de asigurare, oferindu-ti posibilitatea de a-ti asigura locuinta, alte constructii de pe langa casa (magazii, garaje, piscina etc.), bunurile din locuinta (mobilier, covoare, electronice, obiecte casnice, instrumente muzicale, unelte, etc), precum si raspunderea civila a ta, a membrilor familiei tale sau a persoanelor care locuiesc impreuna cu tine, pentru eventuale prejudicii (vatamari corporale si/sau pagube la bunuri) cauzate unor terte persoane (vizitatori, trecatori, vecini).

Asigurarea GARANT AMPLUS iti ofera protectie in fata fenomenelor naturale (cutremur, inundatii, alunecari de teren, furtuna, vijelie, grindina, greutatea zapezii s.a.), a riscurilor mai frecvente precum incendiile sau exploziile, sau in fata altor riscuri cat se poate de reale precum vandalismul, furtul bunurilor prin efractie/talharie sau inundarea de la apartamentele vecine.

In plus, in cadrul politei de asigurare, OMNIASIG iti ofera GRATUIT un serviciu rapid de ASISTENTA TEHNICA LA DOMICILIU, pentru un numar nelimitat de evenimente produse in perioada asigurata. Prin acest serviciu de ASISTENTA TEHNICA LA DOMICILIU ai la dispozitia ta permanent instalatori, electricieni, dulgheri, tamplari, geamgii sau lacatusi care vor veni rapid sa iti rezolve problema. Astfel, daca ti s-a stricat centrala termica, ti s-a spart o teava, ti s-a blocat cheia in usa sau ai uitat cheile inauntru si nu mai poti intra in casa, tot ce trebuie sa faci este sa suni la call center-ul disponibil non-stop si un specialist va sosi la tine acasa in maximum 3 ore, daca stai in Bucuresti, sau in maximum 5 ore pentru alte localitati, pentru a efectua reparatiile de urgenta.

Alte beneficii ale unei asigurari facultative a locuintei GARANT AMPLUS:

  • Posibilitatea de plata si in 2 sau 4 rate
  • 15 zile perioada de gratie pentru plata ratelor de prima (in perioada de gratie, polita de asigurare ramane in vigoare, cu conditia ca rata sa fie achitata in acest interval)
  • PLATA RAPIDA a daunelor mici (de maximum 1.500 lei). Astfel, pentru daunele produse ca urmare a riscurilor de apa de conducta si refulare, inundare (efectul apei), raspundere civila (ca urmare a riscurilor mentionate anterior), OMNIASIG iti plateste despagubirea in maximum 3 zile de la data in care s-a facut avizarea de dauna la call center, fara constatare, fara alte acte si hartii necesare, doar pe baza devizului telefonic.

GARANT AMPLUS este un produs care face parte din campania OMNIASIG „Asigurare cu Valoare”. Pana la data de 5 august 2015, pentru toate politele vandute, OMNIASIG va aloca fonduri ce vor sustine proiectele initiate de Ivan Patzaichin si Asociatia “Ivan Patzaichin – Mila 23” pentru dezvoltarea sustenabila a comunitatilor din Delta Dunarii. Prin aceasta campanie, OMNIASIG Vienna Insurance Group da un plus de valoarea produselor sale, implicandu-i activ si pe clientii sai in sustinerea unor proiecte de interes national, asa cum este Delta Dunarii.

www.omniasig.ro

 

author avatar
National
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger