AcasăOldProgramul Rabla pentru firme

Programul Rabla pentru firme

Firmele care isi schimba rablele pot beneficia de ec-bonusuri de pana la 3.250 de lei

Firmele private sau de stat care vor sa-si innoiasca parcul auto se pot inscrie, de azi, in Programul Rabla pentru persoane juridice, operatori economici fara personalitate juridica sau proprietari de organizatii profesionale sau care isi desfasoara activitatea in una dintre formele de exercitare a profesiei liberale.

Firmele care isi schimba rablele pot beneficia de ec-bonusuri de pana la 3.250 de lei

Inscrierea firmelor in programului de stimulare a innoirii parcului auto national  se poate face in perioada 04.05.2015– 30.09.2015. In cardul acestui program au fost alocate 5.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice. Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de Administratia Fondului pentru Mediu. Valoarea eco-bonusurilor a fost modificata fata de varianta initiala propusa, aceasta fiind majorata pentru autoturismele cu sistem de propulsie electric hibrid care beneficiaza de tehnologii avansate (de tipul plug-in, cu incarcare de la priza). Astfel, se acorda un eco-bonus in valoare de:

a) 750 lei la achizitionarea unui autovehicul nou al carui motor genereaza o cantitate de emisii de CO2 mai mica de 100 g/km, in regim de functionare mixt;

b) 1.500 lei la achizitionarea unui autovehicul nou cu sistem de propulsie hibrid (tehnologii hibrid conventionale);

c) 2.500 lei la achizitionarea unui autovehicul nou electric hibrid (tehnologii avansate de tip plug-in).

Se mentine posibilitatea cumularii a maxim doua eco-bonusuri, cu mentiunea ca aceasta se poate realiza numai intre eco-bonusul ”a” si ecobonusurile ”b” sau ”c”. Valoarea primei de casare a fost mentinuta la 6.500 lei.

 

author avatar
Arpad Dobre
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger