AcasăOldPosta Romana are o noua conducere

Posta Romana are o noua conducere

Alexandru Petrescu este noul director general al Companiei Nationale Posta Romana. Totodata, institutia are un nou Consiliu de Administratie.

La o zi dupa ce membrii Adunarii Generale a Actionarilor din Posta Romana au decis sa revoce atat Consiliul de Administratie, cat si directorul general al companiei, reprezentantii institutiei au anuntat, miercuri, numele noului sef al CNPR. Este vorba despre Alexandru Petrescu, fostul director executiv al Postei Romane si, totodata, presedinte al Comisiei de Privatizare.

De asemenea, a fost data publicitatii si componenta noului Consiliu de Administratie: Alexandru Petrescu, Dante Stein, Ludwik Sobolewski, Adrian Cighi, Benait Plescka, Rodica Bizdoaca si Sorin Dita. Cat priveste mandatul noului CA, reprezentantii Companiei au precizat ca este „centrat atat pe prioritatile procesului de privatizare cat si pe relansarea activitatii companiei in sectoarele traditionale, de posta si curierat, precum si in domenii noi pe care compania urmeaza sa le dezvolte: serviciile financiar-bancare si broker de asigurari”.

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger