AcasăOldPonturi la incheierea contractelor de telefonie

Ponturi la incheierea contractelor de telefonie

Tinerii vorbesc tot mai mult in afara retelei, datorita noilor oferte de pe piata

Consumatorii utilizeaza lunar 155 MB trafic de net si 200 de minute de convorbiri.

Tinerii vorbesc tot mai mult in afara retelei, datorita noilor oferte de pe piata

Conform datelor Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consuma lunar 155 MB trafic de internet mobil, trimite 72 de SMS-uri nationale (64 in retea proprie si opt in afara retelei) si vorbeste in medie 202 minute in retea (201 catre mobil si unu catre fix) si 47 de minute in afara retelei (40 catre mobil si sapte catre fix).

ANCOM a actualizat pe Veritel.ro – aplicatia de comparare a ofertelor telecom – valorile de consum care configureaza profilul utilizatorului ocazional, mediu si intensiv de servicii de telefonie mobila si internet pe mobil din Romania. Astfel, in semestrul al doilea al anului 2014 se remarca o crestere de 40% a consumului mediu lunar de date mobile, comparativ cu prima parte a anului a aceluiasi an, precum si un plus de aproape 30% a numarului de minute vorbite in afara retelei mobile, datorita noilor oferte de pe piata.

Consum diferentiat

Un utilizator ocazional de telefonie mobila si internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consuma lunar 52 MB trafic de internet, trimite 24 de SMS-uri nationale (21 in retea proprie si trei in afara retelei) si vorbeste, in medie, 67 de minute in retea (toate catre mobil) si 15 minute in afara retelei (13 catre mobil si doua catre fix). Utilizatorul intensiv de telefonie mobila si internet pe mobil consuma lunar 465 MB trafic de internet, trimite 216 SMS-uri nationale (192 in retea proprie si 24 in afara retelei) si vorbeste, in medie, 606 minute in retea (603 catre mobil si trei catre fix) si 141 de minute in afara retelei (120 catre mobil si 21 catre fix). Daca vreti sa aflati ce oferta vi se potriveste, accesati veritel.ro, pentru a va configura consumul, conform obisnuintelor de comunicare si de utilizarea internetului mobil.

 

author avatar
Arpad Dobre
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger