AcasăOldOptinova a intrat in faliment

Optinova a intrat in faliment

Optinova, unul dintre cele mai importante lanturi de optica medicala, a intrat in faliment pentru ca nu a respectat planul de reorganizare. Firma are 21 de centre de optica medicala in intreaga tara.

Optinova Romanian American Optical Co SRL, afacere gestionata de cetateni israelieni si americani, a fost infiintata in 1991

La propunerea administratorului judiciar, Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in faliment a societatii, care se afla in insolventa inca din anul 2011. Administratorul judiciar a constatat ca planul de reorganizare nu a fost respectat, debitoarea nereusind sa-si gestioneze eficient activitatea, ceea ce a generat pierderi continue.

Afacere in online

Ca atare, instanta a admis propunerea administratorului judiciar Prime Insolv Practice, pe care l-a investit cu atributiuni de lichidator judiciar. In 2011, an in care a intrat in insolventa, firma inregistra o cifra de afaceri de 2.904.762 lei si pierderi de 1.417.075 lei, ca in 2012 cifra de afaceri sa se reduca la 2.081.258 lei, iar pierderile sa se diminueze la 393.573 lei. In prezent, serviciile marca Optinova sunt promovate de catre „Optinova Online” SRL, o firma care figureaza fara angajati, adica exista persoane care muncesc pentru noua firma, dar sunt inregistrati ca salariati la societatea falita.

author avatar
eNational
474 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger