AcasăOldOferte de telefon si net, comparabile pe Veritel

Oferte de telefon si net, comparabile pe Veritel

Cei care aleg serviciile, introduc estimarile si primesc o lista cu planurile tarifare

Ofertele de telefonie fixa, mobila si internet ale tuturor operatorilor pot fi comparate pe Veritel.ro, comparatorul de oferte telecom dezvoltat de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Cei care aleg serviciile, introduc estimarile si primesc o lista cu planurile tarifare

Cu ajutorul acestei aplicatii, cei interesati sa achizitioneze un serviciu de telefonie sau internet pot sa identifice din multitudinea de oferte disponibile pe piata pe cea care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Accesul la aceasta aplicatie este gratuit si nu este conditionat in niciun fel, utilizatorii avand acces  instant la toate ofertele publice ale tuturor operatorilor de comunicatii din Romania. Utilizarea veritel.ro se face foarte simplu, in doar trei pasi: utilizatorii aleg categoria de servicii, introduc estimarile de consum si primesc o lista cu primele 25 de planuri tarifare in ordinea crescatoare a pretului. In momentul afisarii rezultatelor ei pot afla si alte detalii, precum durata minima a contractelor, penalitati in caz de reziliere sau informatii privind eventuale promotii.

Consum mediu

Conform datelor ANCOM, utilizatorul mediu de telefonie mobila si internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consuma lunar 100MB trafic de internet, trimite 60 de SMS-uri nationale (din care 57 in retea proprie si 3 in afara retelei) si vorbeste in medie 202 minute in retea (din care 201 catre mobil si 1 catre fix) si 30 de minute in afara retelei (din care 23 catre mobil si 7 catre fix).

 

author avatar
Arpad Dobre
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger