AcasăOldNoi atractii turistice in orasul Eforie

Noi atractii turistice in orasul Eforie

Autoritatile locale din Eforie vor amplasa in localitate doua nave scoase din uz, pe care le vor amenaja in scop turistic. Politia de Frontiera avea trei nave care fusesera fabricate in anii ’80 si care au ajuns la finalul perioadei in care mai putea fi utilizate, astfel ca au fost scoase la licitatie, conform procedurilor legale, de catre Garda de Coasta. Licitatia a avut loc in data de 21.01.2014, cu respectarea in totalitate a prevederilor legale in domeniu, conditiile de participare si termenele licitatiei fiind publicate pe pagina de internet a Politiei de Frontiera Romane. In urma licitatiei, doua nave au fost achizitionate, prin transfer fara plata, de Primaria orasului Eforie si vor fi reconditionate si amplasate in scop turistic, cea de a treia nava urmand a fi casata.

Autoritatile locale din Eforie vor amplasa in localitate doua nave scoase din uz, pe care le vor amenaja in scop turistic.

Navele vor fi reamenajate in scop turistic

Politia de Frontiera avea trei nave care  fusesera fabricate in anii ’80 si care au ajuns la finalul perioadei in care mai putea fi utilizate, astfel ca au fost scoase la licitatie, conform procedurilor legale, de catre Garda de Coasta. Licitatia a avut loc in data de 21.01.2014, cu respectarea in totalitate a prevederilor legale in domeniu, conditiile de participare si termenele licitatiei fiind publicate pe pagina de internet a Politiei de Frontiera Romane. In urma licitatiei, doua nave  au fost achizitionate, prin transfer fara plata, de Primaria orasului Eforie si vor fi reconditionate si amplasate in scop turistic, cea de a treia nava urmand a fi casata.

author avatar
Arpad Dobre
456 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger