AcasăOldNepoata lui Onassis vinde o insula cu tot cu mormantul bunicului

Nepoata lui Onassis vinde o insula cu tot cu mormantul bunicului

Athina (foto) nu prea a vizitat mormantul bunicul sau, „Ari” Onassis (foto jos), dar il vinde cu insula cu tot pentru 200 de milioane de euro.

Athina Onassis, mostenitoarea magnatului Aristotel Onassis va vinde unui miliardar rus insula greceasca Skorpios , pe care se afla mormantul celebrului sau bunic.

Pe insula mai sunt inmormantati mama si unchiul Athinei, dar mostenitoarea imperiului Onassis se va desparti, se pare, usor de rudele defuncte, mai ales datorita pretului obtinut. Potrivit publicatiei Greek Observer, insula va fi vanduta cu 200 de milioane de euro.

Athina (foto) nu prea a vizitat mormantul bunicul sau, „Ari” Onassis (foto jos), dar il vinde cu insula cu tot pentru 200 de milioane de euro.

Istoric

Insula Skorpios a fost cumparata de Aristoteles Onassis in 1962, pentru trei milioane de drahme grecesti, si a devenit cunoscuta in special dupa ce a gazduit nunta magnatului cu fosta Prima Doamna a SUA, Jacqueline Kennedy, in octombrie 1968. Insula era initial pustie, dar Onassis a pus sa fie aduse peste 200 de specii de copaci si arbusti, care au fost plantati pe aproape toata suprafata. De asemenea, micul paradis al magnatului grec mai este cunoscut pentru plajele sale, cea mai apreciata fiind East Beach, unde Onassis a cerut sa fie adus nisip fin din insula Salamis.

„Ari” Onassis

Comparatie

Emirul Qatarului, seicul Hamad bin Khalifa Al Thani, a cumparat recent sase insule grecesti din Marea Ionica, platind insa doar 8,5 milioane de euro. Emirul ar fi vrut si Skorpios, dar Athina Onassis nu a vrut sa scada pretul.

author avatar
Arpad Dobre
2.139 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger