AcasăOldMinistrul Transporturilor cere drumurile nationale de la Sova

Ministrul Transporturilor cere drumurile nationale de la Sova

Ramona Manescu (foto) si Dan Sova isi disputa drumurile nationale

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, vrea ca macar drumurile nationale sa fie gestionate in continuare de Ministerul Transporturilor.

Ramona Manescu (foto) si Dan Sova isi disputa drumurile nationale
Dan Sova

Chiar daca respecta decizia politica prin care autostrazile au fost cedate Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS), si-ar fi dorit ca tot ce tine de Transporturi sa fie gestionat de ministerul de profil. „Cred ca toata lumea isi aminteste ca a fost deja o decizie ca drumurile nationale sa se intoarca la Ministerul Transporturilor si nu s-a intamplat inca acest lucru. Macar drumurile nationale! Daca autostrazile raman la domnul Sova (Dan Sova, ministrul delegat al DPIIS), ok, raman la domnul Sova. Sa dea Dumnezeu sa se faca foarte multe autostrazi. Eu sper sa le faca. Chiar imi doresc sa le faca pentru ca e bine pentru toata lumea”, a spus Manescu.

Ca sa-i revina „macar drumurile nationale”, trebuie facut un act normativ. Ginion, in prezent exista si o discutie cu privire la trecerea fondurilor europene pentru drumurile nationale la Programul Operational Regional, gestionat de Ministerul Dezvoltarii, condus de vicepremierul Liviu Dragnea, masura cu care Ramona Manescu nu va fi de acord.

author avatar
Adina Mutar
573 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger