AcasăOldMasinile viitorului vin din China

Masinile viitorului vin din China

Salonul Auto de la Beijing, unul dintre cele mai importante, si-a deschis ieri portile pentru jurnalistii de specialitate din toata lumea. Peste 200 de modele vor fi expuse in premiera la targul din capitala Chinei.

Unii producatori si-au prezentat deja noutatile. Mercedes-Benz a lansat un model special pentru piata chineza, iar la standul celor de la Porsche si-a facut debutul in premiera mondiala noul Cayman. Tot la standul Daimler a fost prezentat in premiera mondiala noul Smart Brabus, versiunea sportiva a citadinei. Motorul de 0,9 litri dezvolta acum 109 cai-putere, o valoare foarte mare pentru o masina atat de mica. Dar, de departe, cele mai spectaculoase vehicule vin chiar de la producatorii chinezi. Iata patru dintre acestea:

1. Chery FV2030. Chery a dezvaluit conceptul unei masini electrice chiar inaintea Salonului Auto de la Beijing. Numele lui, FV2030, si stilul futurist sugereaza ca acest concept este pur experimental.

2. LeEco LeSEE. LeEco, firma care a colaborat la proiectul Aston Martin RAPIDE, precum si la Faraday Future, lanseaza rivalul lui Tesla Model S la Salonul Auto de la Beijing. Prescurtarea LeSEE vine de la ”Super Electric Ecosistem”.

3. IAT SUV. IAT a inceput lucrul la acest SUV inca din 2002, dar abia anul acesta va fi prezentat oficial. Design-ul unghiular al masinii aminteste de conceptul Lexus LF-NX.

4. Beijing Auto electric supercar. Inca un supercar electric va fi lansat la Beijing, doar ca acesta este atat de nou incat nu a primit nici macar un nume..

author avatar
National
757 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger