AcasăOldMaria Grapini face turism pe Google

Maria Grapini face turism pe Google

Maria Grapini, hotarata sa salte turismul romanesc

Ministrul Turismului, Maria Grapini, vrea sa promoveze turismul si traditiile romanesti pe cel mai puternic motor de cautare pe Internet, Google Romania.

Ziua de Dragobete, Zilele Babelor, Boboteaza, Sanzienele, Ispasul, Sanedrul, Ignatul si alte sarbatori traditionale vor putea fi accesate de pe prima pagina Google.

Maria Grapini, hotarata sa salte turismul romanesc

4 milioane de euro, publicitate in Germania

Maria Grapini vrea sa promoveze cele mai importante traditii sau evenimente romanesti pe orice cale, inclusiv pe Google Romania. „Se promoveaza tot felul de zile fara importanta, de ce sa nu ne promovam si sarbatorile noastre traditionale?”, a declarat ministrul Turismului.  Incepand din martie 2014, turismul romanesc va beneficia si de o campanie in presa germana in valoare de 4 milioane de euro. Campania se va face pe trei posturi de televiziune si trei publicatii, in perioada martie 2014 – mai 2015. Autoritatea Nationala de Turism are disponibili pentru promovarea turismului romanesc in urmatorii doi ani aproximativ 55 de milioane de euro, fonduri europene. Agentia care va gestiona proiectul va fi desemnata in urma unei licitatii si va trebui sa aiba cel putin trei ani experienta in domeniu.

Solutie de tranzitie pentru strainii cu vize Schengen

Pentru facilitarea accesului strainilor, pana la intrarea Romaniei in Schengen, s-a adoptat o solutie de tranzitie, anume ca oamenii de afaceri din tarile non-UE sa fie lasati sa intre in Romania, daca au deja vize Schengen. Masura ar fi binevenita pentru oamenii de afaceri din India, China si Rusia.

author avatar
Adina Mutar
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger