AcasăOldMagazin cu plata in munca si cumparaturi pe puncte

Magazin cu plata in munca si cumparaturi pe puncte

Se pot dona si haine second-hand, dar in buna stare si doar putin uzate

Cetatenii carora le prisosesc anumite alimente neperisabile sau electronice ori electrocasnice ori articole de incaltaminte si imbracaminte in buna stare, le pot dona si pot acumula puncte, pe baza carora  pot achizitiona fara bani produse care le sunt necesare. De donatii vor beneficia – prin prestarea de munca – persoanele cu venituri mici.

Se pot dona si haine second-hand, dar in buna stare si doar putin uzate

SocialXchange este un magazin cu mod de functionare aparte, deschis recent de autoritatile locale din sectorul 6. Gandit ca un intermediar intre cei care doresc sa faca acte caritabile si cei aflati in nevoi, magazinul simplifica donarea unor bunuri, dar conditioneaza accesul persoanelor cu venituri modeste la aceste produse de efectuarea unei munci in folosul comunitatii. Clientul donator poate oferi (acumuland puncte pentru cumpararea de produse din magazin):

–         produse noi, produse alimentare conservate, imbuteliate sau sigilate non-perisabile si sa nu necesite refrigerare

–         produse second-hand – nu se primesc articole de lenjerie intima, se accepta anumite produse pentru nou nascuti (cantar pentru copii, umidificator de camera, carucioare, cosuri, port-bebe, patut copii, etc).

–         nealimentare:  textile second-hand: curate, in stare buna, papetarie, produse de curatenie si sanitare, mobilier, articole bricolaj, materiale de constructii, vesela, jucarii, articole copii, etc, curatate si igienizate.

–         electrice-electrocasnice (masini spalat rufe, frigidere, aragazuri, hote, aspiratoare, fiare de calcat, electrocasnice pentru bucatarie etc., toate in stare de functionare.

author avatar
Arpad Dobre
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger