AcasăOldJoburi in Germania cu salarii de 1.500-2.400 de euro

Joburi in Germania cu salarii de 1.500-2.400 de euro

Bucatarii pot castiga intre 1.700 de euro si 2.400 de euro pe luna in Germania

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti dispune de locuri de munca pentru persoanele calificate in domeniul hotelier – gastronomic care doresc sa lucreze in Germania.

Bucatarii pot castiga intre 1.700 de euro si 2.400 de euro pe luna in Germania

Cei care vor sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania pot participa la o selectie organizata de AMOFM  Bucuresti in octombrie 2015. Angajatorii germani reprezentati de Serviciile de Plasare Internationala din cadrul Centralei de Mediere a Strainilor si Specialistilor ZAV Bonn ofera zeci de locuri de munca in urmatoarele meserii:

–         bucatar, bucatar sef, bucatar specialist ,

–         ospatar,

–         barman,

–         personal in industria gastronomiei de sistem.

Angajarea se face pe o perioada de cel putin sase luni, incepand din octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, 1.700 – 2.400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, respectiv, de 1.450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem.  Detalii, la AMOFM Bucuresti.

Locuri de munca prin EURES

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, peste 600 de locuri de munca, in Germania (constructii, industrie, sanatate etc.), Cehia (sanatate, transporturi, gastronomie, industrie etc.), Marea Britanie (sanatate, ingrijirea batranilor/copiilor, industrie etc.), Suedia (industrie, servicii), Elvetia (ingrijirea copiilor). Detalii, pe www.eures.anofm.ro.

author avatar
Arpad Dobre
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger