AcasăOldSeful Postei Romane vrea profit de 100 de milioane de lei in...

Seful Postei Romane vrea profit de 100 de milioane de lei in 2014

Ion Smeeianu vrea sa relanseze activitatea CNPR prin modernizarea a 0,8% dintre cele 5.600 oficii postale

Seful Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) are ambitii extraordinare. Ion Smeeianu vrea modernizarea a 46 de oficii postale din cele 5.600, intrarea conpaniei pe piata asigurarilor si profit de 100 de milioane de lei in 2014.

Ion Smeeianu vrea sa relanseze activitatea CNPR prin modernizarea a 0,8% dintre cele 5.600 oficii postale
Ion Smeeianu

Seful CNPR si-a expus, ieri, ambitiosul plan de relansare a activitatii Postei Romane. Compania, care are datorii de aproape 600 de milioane de lei, a pus pe lista de concedieri 3.650 de angajati, iar de anul viitor, pe piata de profil vor putea intra si alte companii care sa ofere servicii postale pe care  doar CNPR are dreptul sa le presteze acum. Toate aceste probleme ar putea fi insurmontabile pentru orice sef de firma sau institutie, nu insa si pentru Ion Smeeianu, care nu pare afectat de datoriile uriase sau de concurenta puternica din 2014.  Mai mult, seful CNPR avanseaza planuri ce par sa sfideze atat situatia companiei, cat si a pietei de profil.

Planuri prea ambitioase

Smeeianu a declarat, ieri, ca desi Posta Romana va inchide si acest an cu pierderi, viitorul CNPR  este optimist. „Pentru anul viitor, compania va urmari atingerea unui profit de 100 de milioane de lei”, a afirmat Smeeianu. Cum? Seful CNPR a gasit o solutie, precizand ca, dupa obtinerea tuturor avizelor, compania va intra pe piata brokerajului in domeniul asigurarilor, prin infiintarea Broker Posta Romana. Reamintim ca tot Smeeianu avansa anul trecut si ipoteza largiri ofertei CNPR cu servicii bancare si de telefonie mobila, proiecte despre care insa nu se mai aude nimic. O alta ambitie a sefului CNPR este modernizarea oficilor postale, unul dintre cele 5.600 ale companiei avand, de ieri, chiar si un ghiseu doar pentru firme. Smeeianu a anuntat optimist ca va moderniza cate un oficiu in fiecare sector al Bucurestiului si tot cate unul in fiecare judet. Mai raman 5.553…

author avatar
Arpad Dobre
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger