AcasăOldInternetul fix, preferat de companii

Internetul fix, preferat de companii

Firmele aleg pachetele cu internet fix in functie de pret si viteza

In majoritatea companiilor din Romania se utilizeaza atat internet fix, cat si internet mobil, insa balanta inclina in favoarea primului serviciu.

Firmele aleg pachetele cu internet fix in functie de pret si viteza

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a comandat recent doua studii de piata, pentru identificarea comportamentului de consum a internetului fix, respectiv a internetului mobil, in societatile comerciale si institutiile publice din Romania. Rezultatele arata ca in 77% dintre companiile care utilizeaza internet fix se utilizeaza si internet mobil, precum si ca in 91% dintre companiile care utilizeaza internet mobil se utilizeaza si internet fix, acesta fiind preferat de companii.

Criterii

Firmele folosesc internetul fix mai ales pentru e-mail (98%), browsing (87%) si tranzactii bancare (79%). Principalele criterii de alegere a furnizorului de internet fix sunt:

–         disponibilitatea serviciului de relatii cu clientii si timpul de interventie in caz de urgente (84% dintre respondenti considerand ca acesta este foarte important, chiar 94% la companiile cu peste 50 de angajati),

–         pretul abonamentului (82%),

–         viteza maxima de transfer (77%),

posibilitatea de a oferi un pachet de servicii care sa contina si internet fix (77%).

author avatar
Arpad Dobre
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger