AcasăOldGrupul Romprest, evolutie si viziune de business integrat

Grupul Romprest, evolutie si viziune de business integrat

Grupul Romprest a facut investitii masive in utilaje, tehnica si tehnologie performanta

Grupul Romprest functioneaza, inca de la inceputul activitatii sale, din anul 2001, dupa standarde si politici internationale de business.

Grupul Romprest a facut investitii masive in utilaje, tehnica si tehnologie performanta

Intregul sistem de activitati implementat in ariile deservite este rezultatul transferului de know-how si insusirea celor mai bune practici europene in domeniu, ceea ce a contribuit la consolidarea pozitiei de lider – timp de 14 ani – pe piata nationala si a celei de operator cu un inalt grad de competitivitate pe piata internationala.

Atingerea standardelor europene se reflecta in businessul integrat desfasurat, atat cantitativ, cat si calitativ, incepand de la personalul cu o vasta experienta, pana la investitiile masive realizate in utilajele, tehnica si tehnologia performanta.

Romprest a derulat cu succes contracte de prestari servicii Facility Management in mai multe orase din Germania, dobandind expertiza necesara inca din anul 2003.  Incepand cu anul 2007, compania a beneficiat de colaborarea importanta cu partenerul american Bazele NATO, oferind contractual servicii integrate la Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu, Romprest fiind singurul operator roman, la momentul respectiv, certificat in acest scop de catre partenerul american.

Romprest acorda o importanta deosebita capitalului uman, productivitatii acestuia si conservarii numarului de posturi

Cu peste 6.000 de angajati, Grupul Romprest acorda importanta capitalului uman, specializarii si calificarii acestuia, in vederea cresterii productivitatii organizatiei. Potrivit Romprest, un management eficient intr-o companie mare de profil nu realizeaza performanta prin restructurare. Reprezentantii companiei sunt convinsi ca productivitatea resursei umane si incercarea conservarii numarului de posturi genereaza profitabilitatea si stabilitatea companiei pe termen lung.

author avatar
eNational
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger