AcasăOldGravity Zone – solutia de securitate IT a momentului pentru firme

Gravity Zone – solutia de securitate IT a momentului pentru firme

Firmele care vor sa-si protejeze eficient datele impotriva oricaror amenintari sau atacuri informatice au la dispozitie Gravity Zone, o solutie de securitate IT de top, cu impact minim asupra sistemelor respective.

Gravity Zone se adapteaza la orice sistem de operare si la orice computer

GravityZone este , potrivit companiei Bitdefender, care a lansat-o pe piata, solutia de securitate pentru companii cu cel mai mic impact asupra sistemelor. In plus, ofera  aceeasi protectie ridicata, recunoscuta deja de marile institute de testare din industria globala de securitate.

Rapiditate si adaptabilitate

Noua solutie GravityZone isi pastreaza agilitatea dovedita de testele efectuate anterior si, in urrma evaluarii, s-a dovedit a fi cea mai rapida solutie din industrie si produsul cu cel mai mic impact asupra sistemului, sub 50% din impactul solutiilor competitoare. Solutia de securitate a  Bitdefender a introdus perioada de raspuns de trei secunde la noile amenintari. Gravity Zone se instaleaza foarte usor, intrucat noua versiune se adapteaza la orice sistem de operare si la orice computer, conformandu-se politicilor de securitate din companii, mediului fizic sau virtual si performatei variabile a echipamentelor hardware.

Gama larga de acoperire

Consola de control al dispozitivelor permite utilizatorilor sa ajusteze permisiunile si exceptiile pentru intreaga gama de terminale incluzand portabile Windows, imprimante, scanere, USB-uri, modem-uri, dispozitive CD-ROM si altele, precum si unitati de stocare, adaptoare de retea etc. Securitatea locala si in cloud pentru Microsoft Exchange ofera management intuitiv si centralizat, in timp ce sistemele Linux fizice sau virtuale beneficiaza de protectie la cerere sau automata. De asemenea, securitatea pentru statiile de lucru este dublata de scanarea centralizata.

 

author avatar
Arpad Dobre
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger