AcasăOldFrigiderul care cinta, fotografiaza si pazeste casa

Frigiderul care cinta, fotografiaza si pazeste casa

Ecranul de pe frigider premite vizionarea de filme si partajarea de fotografii

Ce ati zice daca un frigider ar fi in stare sa faca fotografii, sa va tina la curent cu tot ce are in el, sa va redea muzica si chiar sa va… pazeasca locuinta? Ei bine, un astfel de aparat exista si a fost prezentat la salonul de tehnologie CES 2016 din Las Vegas, SUA.

Ecranul de pe frigider premite vizionarea de filme si partajarea de fotografii

Frigiderul Family Hub, o noua categorie de tehnologie IoT  (internetul lucrurilor) integrata in aparatele electrocasnice, a fost prezentat de Samsung la CES 2016. Frigiderul ajuta membrii familiei sa ramina conectati si sa gestioneze mai usor prepararea si cumpararea de alimente. Aparatul dispune de un ecran tactil LCD Full HD de 21,5 inci, fiind un centru de comanda digital pentru o casa conectata, care integreaza performanta si tehnologia avansata.

Printre beneficiile frigiderului Family Hub se numara urmatoarele:

•           Gestionarea alimentelor: Trei camere foto integrate fac fotografii in interiorul frigiderului de fiecare data cind usa acestuia se inchide, pentru ca utilizatorii sa poata vedea ce alimente le-au mai ramas in frigider chiar pe smartphone-ul lor, oriunde s-ar afla.

•           Comunicare: Frigiderul le permite tuturor membrilor familie sa scrie notite, sa faca fotografii si sa partajeze calendare sau alt tip de continut chiar pe ecranul frigiderului sau folosind smartphone-ul atunci cind nu sint in casa.

•           Tehnologia IoT: Utilizatorii vor putea verifica daca usile casei sint incuiate si vor putea stinge luminile din casa chiar de pe ecranul frigiderului.

•           Divertisment conectat: Datorita boxelor integrate in frigiderul Family Hub, utilizatorii pot asculta muzica preferata sau pot viziona continutul TV preferat de pe televizoarele Samsung Smart pe ecranul frigiderului si il pot si conecta la boxele lor Bluetooth.

author avatar
Arpad Dobre
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger