AcasăOldFiscul a controlat 10 persoane cu averi mari si anunta ca a...

Fiscul a controlat 10 persoane cu averi mari si anunta ca a gasit venituri nedeclarate de 87 de milioane de lei, doar intr-un an

Dintr-un prim grup de 10 persoane cu averi mari pe care inspectorii Fiscului l-au luat la verificat, s-au constatat, din cate anunta, luni, ANAF-ul, existenta unor venituri nedeclarete de aproximativ 87 de milioane de lei. Toate datand dintr-un singur an, respectiv 2011.

Verificarile in cauza, despre care Fiscul mentioneaza, intr-un comunicat, ca au fost declansate inca din 2014, vizeaza cazuri de averi mai mari de 20 de milioane de euro/persoana. Iar acum au fost incheiate cercetarile ce vizeaza un prim lot de zece persoane, din randul unui intreg grup de 363 de oameni care se incadreaza la aceasta categorie de venituri.

Iar in urma verificarilor din 2011, Agentia Nationala de Administrare Fiscala -ANAF anunta ca s-au constatat venituri nedeclarate de 86.948 de lei, o mare parte fiind, anunta reprezentantii Fiscului, venituri nedeclarate cu sursa identificata – 63.176 de lei, in timp ce restul sunt venituri nedeclarate cu sursa neidentificata.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger