AcasăOldFirmele tepare, date in vileag pe net

Firmele tepare, date in vileag pe net

Utilizatorii CofaPay pot accesa o baza de date cu peste zece milioane de firme din Europa

Companiile care intampina probleme la incasarea facturilor pentru bunuri sau servicii pot utiliza un instrument sigur de monitorizare a platilor si pot schimba intre ele informatii referitoare la firmele tepare.

Utilizatorii CofaPay pot accesa o baza de date cu peste zece milioane de firme din Europa

Riscul de neplata si de insolventa pot afecta oricand activitatea oricarei companii, iar solutia o reprezinta crearea unei baze de date cu firmele care dau tepe sau achita cu mari intarzieri facturile. Coface Romania a lansat CofaPay, un instrument care ajuta agentii economici sa monitorizeze comportamentul de plata al clientilor.

Localizarea rau-platnicilor

Odata conectat prin intermediul computerului sau al dispozitivului mobil, utilizatorul CofaPay trebuie sa incarce date despre facturile emise si situatia incasarii lor. Pe baza datelor se pot genera analize cu privire la comportamentul de plata al clientilor, iar utilizatorii VIP au acces la analize din toate tarile Europei Centrale si de Est. Analizele rezultate vor avea in vedere Indicele de Moralitate al Platilor, performanta de plata, conditiile de creditare, platile restante, distributia riscului comercial, analiza anticipata a potentialelor pierderi rezultate din neincasarea creantelor si localizarea geografica a clientilor. Platforma CofaPay ofera firmelor posibilitatea de a face schimb de informatii privind experientele si comportamentul de plata cu alti utilizatori ai programului. Astfel, orice utilizator care dispune de informatii privind profilul clientului poate face o estimare realista a limitei de credit si a termenelor de plata. Platforma dispune de o baza de date unica ce contine informatii despre peste zece milioane de companii din Europa Centrala si de Est.

author avatar
Arpad Dobre
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger