AcasăOldFinantari nerambursabile pentru nevoi personale

Finantari nerambursabile pentru nevoi personale

Sumele necesare trebuie stabilite realist, altfel sperie donatorii

Cei care au nevoie de finantari nerambursabile pentru nevoi personale sau pentru acoperirea unor cheltuieli medicale pot accesa fonduri online de la donatori.

Sumele necesare trebuie stabilite realist, altfel sperie donatorii

Platforma de crowdfunding si fundraising (colectare de fomnduri) Sprijina.ro a lansat Sprijina Destine, prima platforma de donatii online destinata in exclusivitate cauzelor sociale si umanitare din tara noastra si romanilor din diaspora. Cauzele vor fi active pana la 365 de zile, iar platforma nu va percepe nicio taxa pentru gazduire sau promovare. Domeniul este destinat celor care doresc sa obtina finantare pentru nevoi personale sau pentru alte cauze, de ordin medical sau social. „Cel mai important aspect al unuie cauze care cauta finantare ramane povestea din spatele campaniei de fundraising, care trebuie sa fie prezentata in mod detaliat, clar si convingator. Este recomandata personalizarea cauzei prin imagini si clipuri video, pentru a creste impactul asupra sustinatorilor, care vad pe cine pot ajuta”, ne-a declarat Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.

Transparenta

Initiatorii cauzelor trebuie sa fie complet transparenti in ceea ce priveste modul de utilizare a fondurilor primite, indiferent daca fondurile vor fi folosite in scop personal sau pentru un alt beneficiar. In plus, suma necesara trebuie stabilita in mod realist, setarea unei sume prea mari putand descuraja sustinatorii. La fel de importanta este si construirea unei comunitati in jurul proiectului, prin promovarea acestuia, atat prin uneltele puse la dispozitie de platforma, cat si pe cont propriu, in mediile online si offline.

author avatar
Arpad Dobre
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger