AcasăOldDomo trage oblonul si da tot cu reduceri de pana la 90%

Domo trage oblonul si da tot cu reduceri de pana la 90%

Domo ofera reduceri mari la produse cu pret oricum mic

Domo a anutat ca isi va inchide toate cele 75 de magazine din tara si isi va continua activitatea exclusiv online. Anuntul retailerului care anul trecut a avut afaceri de 600 de milioane de lei coincide cu perioada Black Friday si multe firme concurente arunca pe piata promotii la preturi atractive.

Domo ofera reduceri mari la produse cu pret oricum mic

Unul dintre motivele pentru care Domo trage oblonul ar fi ca unii producatori si furnizori de electronice si electrocasnice sustin ca retailerul nu le-a platit produsele si au renuntat sa-i mai livreze marfa. Domo are pe site-ul propriu o oferta cu titlul „Dam Tot!” si anunta reduceri de pana la 90%, valabile in magazine in perioada 13-30 noiembrie. In oferta online apar preturi de 1-2 lei pentru produse precum „Protectie spate iGo iPad 2” sau „Carcasa iPad”.

Superoferte cu tombola

Perioada de reduceri este folosita la maximum de numerosi comercianti, printre acestia numarandu-se si QuickMobile, care lanseaza Black Friday 2015 pe 20 noiembrie si, pana in 22 noiembrie, ofera reduceri de pana la 80%. Printre produsele care vor fi disponibile cu pret redus se numara: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar si accesorii de lux, precum Moschino si Gucci. In plus, retailerul va lansa, in perioada 20 – 22 noiembrie, o promotie avantajoasa pentru clientii care platesc online, cu cardul. Acestia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Totodata, toti cei care finalizeaza o comanda in magazinul online QuickMobile.ro in perioada Black Friday vor intra automat intr-un concurs. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

author avatar
Arpad Dobre
916 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger