AcasăOldDirectorul general al ELCEN a demisionat, la un an dupa ce fusese...

Directorul general al ELCEN a demisionat, la un an dupa ce fusese numit in functie

Schimbare la varful Electocentrale Bucuresti – ELCEN. Directorul general, Gabriel Ignat, a decis sa plece de la conducerea producatorului de energie termica, cu aproximativ doua saptamani inainte sa se implineasca un an de la instalarea sa in functie.

Concret, demisia lui Ignat va deveni efectiva incepand de vineri, 6 martie. Ignat fusese numit in aceasta functie tot in martie, insa anul trecut, dar a ales sa paraseasca managementul ELCEN in favoarea unui alt proiect profesional, in domeniul energetic. Mai precis, Ignat s-a retras de la sefia ELCEN pentru a lucra in mediul privat.

Cat priveste realizarile sale in perioada in care a fost director general al Electrocentrale Bucuresti, Gabriel Ignat enumera cateva, in comunicatul de presa prin care isi anunta decizia de a se retrage din fruntea producatorului de energie termica. „Am finalizat cu succes divizarea societatii, in scopul fuziunii cu RADET Bucuresti, am reusit sa implementam cateva strategii de management, menite sa eficientizeze productia de energie termica si electrica, activitatea ELCEN. In ciuda problemelor cu care compania s-a confruntat in acest an, am reusit sa mentinem vanzarile, chiar sa generam profit, scopul oricarei societati comerciale, de altfel”, explica actualul director general al ELCEN.

sursa foto: focus-energetic.ro

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger