AcasăOldDacia lanseaza Duster Mountains – Editie speciala de 20.000 de euro

Dacia lanseaza Duster Mountains – Editie speciala de 20.000 de euro

Dacia continua sa mizeze pe succesul enorm de care se bucura Sandero Stepway si Duster in afara granitelor. Astfel, producatorul de la Mioveni a decis ca este momentul sa pregateasca o editie limitata pentru austrieci.

Botezat Dacia Duster Mountains, modelul special va fi produs doar in 100 de unitati. In afara elementelor inscriptionate si lipite pe caroserie, Duster Mountains beneficiaza de jante de 16 inchi, geamuri cu tenta, lumini diurne cu LED si un esapament cromat.

La interior, Duster Mountains ofera scaune fata incalzite, cruise control cu limitator de viteza, senzori de parcare spate si nu in ultimul rand, noua generatie Media Nav Evolution.

Conform acelorasi informatii, Dacia Duster Mountains va fi disponibila doar in versiunea dCi 110 4×4, iar pretul vehiculat de presa din Austria a fost stabilit la 19.990 de euro.

author avatar
Catalin Dumitrescu
480 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger