AcasăOldCursuri IT gratuite si joburi pentru studenti

Cursuri IT gratuite si joburi pentru studenti

Tinerii vor primi premii si vor avea sansa unei cariere in IT

Studentii din Bucuresti interesati sa se dezvolte profesional si sa acumuleze cunostinte in domeniul programarii si testarii de software pot participa gratuit la cursuri de initiere organizate de unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.

Tinerii vor primi premii si vor avea sansa unei cariere in IT

Cursul de programare C/C++ pe sistemul de operare Windows – “How to use C/C++ and algorithms to make Windows OS to do what you want”  va consta in 14 sesiuni, in zilele de luni si miercuri, intre orele 16.00-19.00. Cursul de testare software pentru incepatori cu tema „QA techniques and advanced debugging methods for beginners” va consta in zece sesiuni, in zilele de marti si joi, intre orele 16.00-19.00. Ambele cursuri sunt oferite de Bitdefender, producatorul unora dintre cele mai performate solutii de securitate IT, iar studentii vor fi pregatiti de expertii in securitate ai companiei.

Oportunitati de cariera

Inscrierea se face pana in 10 octombrie 2015 inclusiv. Selectia participantilor la curs se face dupa testarea candidatilor, in perioada 12 octombrie – 24 octombrie. Cele doua cursuri vor avea loc in perioada 26 octombrie-11 decembrie 2015, la IAA House, Calea Victoriei, in Bucuresti.  Participantii la cursuri vor primi la finalul proiectului diplome si premii din partea Bitdefender si, totodata, oportunitatea de a-si construi o cariera. Inscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat cu mentiunea „Programare” sau „Testare”, la adresa de e-mail student@bitdefender.com.

author avatar
Arpad Dobre
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger