AcasăOldCum inveti ABC-ul Bursei

Cum inveti ABC-ul Bursei

Ludwik Sobolewski

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a deschis, ieri, un call center, invitand pe oricine este interesat de orice aspect legat de tranzactionarea instrumentelor financiare si de piata de capital din Romania sa sune echipa de specialisti ai BVB.

Ludwik Sobolewski

Call center-ul „Bursa e Pentru Oameni” este deschis in fiecare zi de marti si joi, de la ora 15:00 la  ora 16:00, iar specialistii BVB va vor raspunde la telefonul 0372.409.846. „Ne ascultam investitorii pentru a construi urmatorul pas al dezvoltarii noastre. Acest call center este dedicat servirii acestor nevoi”, a declarat directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

Mai profitabile ca depozitele bancare

Printre cele mai recente facilitati lansate de BVB pentru investitorii de retail si viitorii investitori se regasesc noi solutii pentru a-i stimula pe investitori sa tranzactioneze, versiunea web a propriei platforme de tranzactionare on-line Arena-XT, precum si aplicatiile Watch Pre-Open LIVE si Activitate Intermediari Sedinta Curenta.  Dupa primul semestru al acestui an, indicele BET-TR (BET Total Return) este cu 5,75% peste nivelul de la finalul anului 2014. In acelasi interval de timp, rata medie a dobanzilor pentru sumele atrase de banci pe piata monetara a fost de aproximativ 1% pe an. BET Total Return include cele mai lichide zece companii listate la BVB, precum si dividendele si distributiile de numerar pe care aceste companii le acorda actionarilor. Companiile incluse in BET – TR sunt: OMV Petrom, Fondul Proprietatea, Banca Transilvania, Romgaz, BRD Groupe Societe Generale, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelectrica si Bursa de Valori Bucuresti.

 

author avatar
Arpad Dobre
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger