AcasăOldCredite imobiliare pentru romanii din Italia

Credite imobiliare pentru romanii din Italia

Romanii din Italia pot obtine imprumuturi pentru a cumpara case de vacanta in Romania

Cetatenii romani sau italieni care locuiesc in Italia pot obtine credite pentru cumpararea de terenuri, case de vacanta sau locuinte in Romania.

Romanii din Italia pot obtine imprumuturi pentru a cumpara case de vacanta in Romania

Romanii rezidenti in Italia pot accesa imprumutul lansat recent de Banca Transilvania, prin sucursala BT Italia, care permite achizitionarea de bunuri imobiliare in Romania. Cei interesati pot aplica online si pot afla valoarea orientativa a ratei imprumutului, pe baza valorii creditului si a termenului de rambursare indicat.

Detalii

Imprumutul imobiliar este destinat cumpararii unei locuinte, case de vacanta sau a unor terenuri pentru constructie in Romania. Se poate obtine o suma intre 5.500 euro si 250.000 euro, pe o perioada de 30 de ani, iar ca garantii se pot aduce: spatii locative si/sau terenuri intravilane achizitionate din credit si/sau detinute de persoana care solicita imprumutul sau de o terta persoana. Pentru a obtine creditul trebuie sa se faca dovada obtinerii de venituri permanente pe teritoriul Italiei si/sau Romaniei si o varsta de maximum 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare.

Costuri

Dobanda este variabila, in functie de EURIBOR  la sase luni + 5,25 puncte procentuale, rezultand o dobanda 5,337%/an. De asemenea, se are in vedere si dobanda de politica monetara a BCE  + 6,8 pp = 6,85%/an. Printre celelalte costuri se numara comisioane de analiza a dosarului (1,5% din valoarea creditului acordat), de administrare (50 euro/an, costuri de evaluare a imobilului, asigurarea imobilului, asigurare de viata.

 

author avatar
Arpad Dobre
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger