AcasăOldCNADNR ii pune la cheltuiala pe transportatori

CNADNR ii pune la cheltuiala pe transportatori

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania (CNADNR) se scuza fata de problemele de trafic auto create de inceperea lucrarilor de reparatii la podul de peste Dunare de la Giurgiu.

CNADNR recomanda utilizarea unor rute alternative, ocolitoare, care insa vor generea cheltuieli mari pentru transportatori.

Lucrarile de reabilitare la podul peste Dunare de la Giurgiu constau in inlocuirea integrala a sistemului rutier (placi betonate si straturi asfaltice) si, odata cu demararea lucrarilor de reabilitare, se circula pe o singura banda.

In aceste conditii, CNADNR recomanda conducatorilor auto ca, pentru trecerea in Bulgaria, sa foloseasca si punctele alternative de trecere a frontierei, dupa cum urmeaza:

– Calafat (rutier),

– Bechet (trecere cu bacul),

– Zimnicea (trecere cu bacul),

– Calarasi (trecere cu bacul),

– Negru Voda (rutier),

– Vama Veche (rutier).

Seful CNADNR, Narcis Neaga, a recunoscut faptul ca rutele alternative recomandate presupun marirea distantei parcurse, argumentand ca reabilitarea podului nu mai putea fi amanata.

„Multa lume ne sesiseaza ca am inceput lucrarile in plin sezon turistic, dar acestea nu pot fi executate iarna si nici doar cateva ore pe zi. Circulatia pe pod se va relua, in conditii de siguranta si confort, pe ambele benzi, la sfarsitul lunii noiembrie anul acesta. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrari”, a spus Narcis Neaga.

author avatar
Arpad Dobre
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger